22 Nisan 2012 Pazar

Borsada köpek balığı tekniği ile kaybetmek yok!





Borsa ile para kazanmak daha doğrusu aldığınız hisseleri bekletip kar elde etmek gerçekten zor bir iştir.Çünkü bu tür girişimler çok tecrübe gerektirir.hisse alırsınız biraz kar elde edersiniz  düşmesin diye satarsınız fakat hisse dahada çıkmaya başlar ve yanlış bir hamle yapmış olursunuz, yada daha çok kar elde edeyim diye hissenizi bekletirsiniz hisse düşer ve zarar edersiniz.İşte bu tür hamleleri hesaplamak hissenin ne zaman düşeceğini ve yükseleceğini bilmek tamamen tecrübe ve bilgi işidir.İşte sizlere tanıtacağım teknik ile artık bu tür sorununuz kalmayacak öğrendiğiniz teknikle %100, %200 hatta %300 kar sağlayacaksınız. ama nasıl ?
90 lı yıllardan beridir yatırım piyasası içinde olan Ahmet Ünver borsada çok tecrübeye sahip bir insan o da  tüm yatırımcılar gibi borsada nasıl sürekli kar elde edebilirim araştırmasına girmiş ve uzun araştırmalarının sonucundada borsada köpek balığı tekniğini bulmuş.


Borsada köpek balığı tekniği nedir?




Bu teknik sizin alacağınız hissenin değişimlerini önceden haber veren bir sistem, kısa, orta ve uzun vadeli senetlerin hareketlerini önceden bileceksiniz.Eğer senediniz % 50, % 100, % 200, % 300 prim yapmışsa size sat zamanında sinyal veriyor ve sizde tüm senetleri elden çıkararak büyük kar elde etmiş olacaksınız. 
Bu sistemi ne kadar sürede öğrenebilirim çok zormu?
Bu tekniği emin olun 12-13 yaşınızdaki çocuğunuz bile öğrenebilecek kadar kolay, çocuğunuz grafiğe bakarak baba burdan al burdan sat diyebilecek kadar kolay hale getirilmiş bir sistem.Uzun bilgi birikiminize ve deneyiminize dayalı analize gerek duymayacaksınız.
Borsadan sizde ciddi kazançlar sağlamak istiyorsanız bu ürünü incelemenizi tavsiye ederim.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes