4 Mayıs 2012 Cuma

Anket Doldur Para Kazan Yorumları



Çek Alanlar
internetten para kazanma konusunda yepyeni bir devrim yaratan anket doldur para kazan sistemleri oldukça hızla büyümeye devam ediyor
sokaklarda anket yapanlarla veya evinize gelip anket soruları sormuş kişilerle mutlaka karşılaşmışsınızdır. Bu insanlar anket doldurarak para kazanmaya çalışan insanlardır, Sanırım bu insanları son günlerde  daha az görmeye başlamış olmanız gerekir son günlerde.. bunun nedenini hiç düşündünüz mü? Bunun sebebi anket kurumları artık internetten milyonlarca kişiye dakika içinde e-mail yollayarak anket sorularının cevaplarını 1 gün içerisinde topluyorlar. Bu sayede zaman kaybı olmadan 1 günde istediği cevabı alıyorlar. Anket firmalarının internetten anket dolduran kişilere anket başına para vermesinin asıl sebebi budur. Kısa zamanda istediği cevaba çok kolay bi şekilde ulaşabiliyorlar. Anket sorusunu soran örneğin bir otomobil şirketi Türkiye’de hangi tip arabaların beğenildiği konusunda bir anket yaptırtmak istiyor. Bu anketi sokaklarda gezen anketörlere vererek yaptırtmaya kalkar ise hem zaman kaybı olacaktır hemde maliyeti ciddi bir anlamda artış gösterecektir. İşte bu yüzden internetten anket doldurtmak büyük firmalarında işine geliyor açıkcası.  Anket doldur para kazan kitabı internet üzerinden nasıl anket doldurarak para kazanacağınızı  anlatan bir e-kitaptır. Bu kitapta sizler için seçilmiş tam 270 adet güvenilir ödeme yapan anket firması listelenmiştir. sizde anket doldurarak para kazanmak istiyorsanız acele edin derim..
Anket Doldur Para Kazan e-kitabına ulaşmak için buraya tıklayın.
Anket doldur para kazan gerçek mi? Anket doldur para kazan güvenilirmi? Kanıt videosu.

Anket Listesi E-Kitabını sizler için araştırdım. Gelin birlikte inceleyelim.

Anket Listesi kitabında 270’nin üzerinde anket firmasının listesi kategorilere ayrılmış olarak verilmektedir. Sizlere kolaylık sağlamak için, en çok kazandıran 110 anket şirketi aylarca süren araştırmalar sonucunda özenle seçilmiş ve listelenmiştir.
Anket listesi kitabına sahip olduğunuzda 270’nin üzerinde anket şirketinin listesine sahip olursunuz. Anket şirketlerine üye olma aşaması biraz sıkıcıdır. Yani ilk zamanlar biraz sıkılabilirsiniz. Fakat en iyi 110 siteye üye olduğunuzda bile, her gün onlarca anket almaya başlarsınız. Her anketten ortalama 7-15 dolar kazandığınızı düşünürsek günde 45-70 dolar çok iyi bir kazanç olur.
Anket listesi kitabındaki anket şirketleri dünyanın en iyi anket firmalarıdır. Her firma tek tek deneme yanılma yöntemiyle yaklaşık 3 ay süren araştırmalar sonucunda test edilerek listeye alınmış. Ödeme yapmayan güven vermeyen hiçbir şirket listeye alınmamıştır.
Bu listedeki bazı Amerikan anket şirketleri dünyanın en büyük firmaları ile çalışmakta ve anket başına 70 dolara kadar ödeme yapıyorlar. Tabi böyle bir anket en az bir saat sürmekte ve çok sıkıcı oluyor. Fakat sonuçta gelecek para insanı motive edici oluyor.
Anket sitelerine üye olduktan sonra şirketler size anketleri mail yolu ile yolluyorlar. Gelen maile tıklayıp açılan sayfada anketleri doldurmaya başlıyorsunuz. Böylece hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz. Kazandıklarınızı ister çekle isterseniz banka hesabınıza isteyebilirsiniz.
Aslında anket listesi kitabı sadece anket şirketlerinin listesinden oluşmuyor. Bu işi nasıl yapmanız gerektiğine dair tüm püf noktalar da kitapta anlatılmıştır. Kitap yeni anket şirketleri eklendiğinde sürekli güncelleniyor ve size güncellemeler ücretsiz verilmekte.
Anket Listesi kitabı çok yakında güncellendi. Yeni hediyesi ise, size vermiş olduğu basit ama çok işinize yarayacak otomatik listelere  kayıt programı. Bu program sayesinde artık anket şirketlerine tek bir tuşla kayıt olabileceksiniz.
Anketle kazanç işinde en sıkıcı kısım firmalara kayıt aşamasıdır. Artık bu program sayesinde bu zorlu kısımda aşılmış durumdadır.
İnternetten anket doldurarak kazanç sağlama işi her geçen gün daha popüler olmakta. Bunun en büyük nedeni, anketle kazanç sağlamanın internetten para kazanma yolları arasında en kolay ve tecrübe istemeyen bir yöntem olmasıdır.
Anket Listesi e-kitabında 270′den fazla anket şirketinin sıralı listesi bulunuyor. Fakat siz bu anket şirketlerinin hepsine üye olmak zorunda değilsiniz. 30-40 adet anket şirketine üye olsanız bile günde 5-6 anket alırsınız. Ancak en iyi 110 anket listesine üye olmanızı tavsiye ederim. Bu anket şirketleri sayesinde çok iyi kazanç sağlayabilirsiniz. Unutmayın bu şirketlerin hepsi, aylarca araştırılmış, denenmiş ve gerçekten ödeme yapan güvenilir şirketlerdir.
Gelen anketlerde en düşük kazanç ortalama 7 dolar oluyor. Evde boş zamanınız bolsa bu işten çok iyi para kazanabilirsiniz. Özellikle ev hanımları ve öğrenciler bu işten çok iyi ek gelir kazanabilir.
Özellikle Avrupa ve Amerika ülkelerinde olmak üzere bu sistem uzun zamandır uygulanıyor. Açıkçası yeni bir sistem değildir. Fakat ülkemizde her şey sonradan duyulduğu ve İngilizce kullanımı az olduğu için bu sistem biraz geç duyuldu. Aslında anket şirketlerinin büyük kısmında Türkçe dil desteği bulunmakta.
Avrupa ülkelerinde bu işi meslek olarak benimsemiş binlerce insan mevcut. İşte anket listesi sizlere bu fırsatı sunuyor. Dünyanın en iyi ve en çok kazandıran anket şirketlerinin listesini hazırlamış ve sizlere sunuyor. Anket listesi sayesinde günde 50-60$ kazanabilirsiniz
Büyük şirketlerin %70’lik kısmı anket çalışmalarını bu anket şirketleri ile yapmakta. Bu şirketler, araştırma çalışmaları yani anket çalışmaları için, 2010verilerine göre 3 milyar doların üstünde yatırım yapmışlardır.

Anket Listesi e-kitabı ile ne kadar para kazanılabilir ?

Anket listesi ile kaç para kazanacağınız sizin göstermiş olduğunuz performansa ve boş zamanınıza bağlıdır. Ne kadar çok anket sitesine üye olursanız o kadar çok anket alırsınız ve o kadarda çok para kazanırsınız.
Kaç siteye üye olursunuz? Bir günde ortalama kaç anket doldurursunuz? bu soruların cevabını vermek sizin parmaklarınızın ucunuzda. Anket şirketlerine üye olurken sabırlı olun profillerinizi tam doldurunuz. Üye olmak biraz sıkıcıdır ama sonuçta para kazanacaksınız. Her gün 30-35 şirkete üye olsanız 1 haftada hepsine üye olmuş olursunuz. Tabi isterseniz 1 günde hepsine üye olabilirsiniz. Ben sıkılmamanız açısından 30-35 şirket örnek verdim. Takıldığınız konularda anket listesi destek ekibinden yardım isteyebilirsiniz. Çok kısa sürede yardım gelecektir.
Anket şirketlerine üye olmak ücretsizdir. Fakat anket listesi aylarca süren araştırmalarının karşılığı olarak ufak bir ücret karşılığında satılmaktadır. Anket listesi kitabı şuan indirimde. Zaten kitaba verdiğiniz parayı 4-5 anket doldurarak geri alacaksınız.

Anket Doldur Para Kazan kitabının indirim fırsatını kaçırmadan buraya tıklayarak alabilirsiniz.

Gecenin bir yarısı bile olsa, anket listesi kitabını indirebilir ve hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz. Anket Listesi kitabını indir bedava anket şirketlerine kayıt ol ve hemen  kazanmaya başlayın

                    ANKET DOLDUR PARA KAZAN KİTABINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes